Escola Salvador Lluch

La teva escola, l´escola de tothom

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Escola Salvador Lluch

Les nostres cooperatives

Imprimeix

AIXÍ VAN LES NOSTRES COOPERATIVES

Els nens i les nenes de 5è han rebut la visita de l'alcaldessa i altres representants de l'ajuntament. Els hi han explicat tot el que estan fent i aprenent amb aquest projecte: des del secretari amb la comptabilitat, l'equip de disseny, fotografia i màrqueting, l'equip d'estudi de mercat amb els prototips, estadísitques i pressupostos, procés de constitució, processos democràtics de participació i pressa de desicions, manufactura, estudi d'ONG existents per decidir a les que destinar els beneficis... i moltes altres coses que estan aprenent en el procés de la creació i gestió de les cooperatives solidàries. Els valors creatius, ètics, democràtics i de treball en equip són inspiradors del projecte que, aprenent, els fa conscients de que les idees i il·lusions es poden materialitzar. 

AQUÍ TENIU UN VIDEO DE GAVÀ televisió, i recordeu que, per més informació, podeu visitar els dos blogs de les dues cooperatives en aquesta mateixa web!

http://www.gavatv.cat/gtv/capitol/aixi-van-les-cooperatives-del-salvador-lluch

 

Reunió de delegats i delegades alumnat

Imprimeix

REUNIÓ DE DELEGATS I DELEGADES D'ALUMNAT

Els nens i nenes delegats de classe, com a representants,  s'han reunit amb l'equip directiu per parlar del pati de l'escola. Excepcionalment, donat el tema a treballar, també han vingut els representants de p5, 1r i 2n perquè els més petits han de donar la seva veu en un tema tan important.

S'estudiarà la viabilitat de les propostes i, juntament amb l'AMPA, es planificaran les accions que es puguin organitzar.

Heu representat molt bé els vostres companys i companyes. GRÀCIES DELEGATS I DELEGADES ! TOTS JUNTS FEM ESCOLA

Aquí teniu algunes fotos:

Llegiu-ne més...
 

Jornada de portes obertes

Imprimeix

JORNADES DE PORTES OBERTES

Un cop finalitzades les portes obertes, intentarem fer un grup per totes aquelles persones interessades que no han pogut venir. No dubteu en trucar.

LA PREINSCRIPCIÓ SERÀ DEL 13 AL 24 D'ABRIL.

Aquí mateix teniu més informació.

En aquests dies de prendre decisions pels vostres infants, us deixem aquí un tastet del que fan els més petits de la nostra escola:

 

 I a més a més ...

VISITA  VIRTUAL  PER  LA  NOSTRA  ESCOLA

 

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 4 de 8