Escola Salvador Lluch

La teva escola, l´escola de tothom

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Escola Salvador Lluch

Fira d'espàrrecs 2018

Imprimeix

PARTICIPACIÓ A LA FIRA D'ESPÀRRECS 2018

De nou hem participat a la fira d'espàrrecs!

Amb la intenció d'impregnar de tradicions, treball cooperatiu, valors estètics i de sostenibilitat, així com amor a la terra, hem col·laborat en la fira d'espàrrecs de la nostra ciutat. Alumnat de totes les edats han participat en la confecció del quadre, amb la coordinació del monitoratge del menjador. El tema de l'espai és d'un delsprojectes del centre.

 

CUEME 2017-2018

Imprimeix

PARADETA SOLIDÀRIA DE LES NOTRES COOPERATIVES D'ESCOLA

Llegiu-ne més...
 

Les nostres cooperatives

Imprimeix

AIXÍ VAN LES NOSTRES COOPERATIVES

Els nens i les nenes de 5è han rebut la visita de l'alcaldessa i altres representants de l'ajuntament. Els hi han explicat tot el que estan fent i aprenent amb aquest projecte: des del secretari amb la comptabilitat, l'equip de disseny, fotografia i màrqueting, l'equip d'estudi de mercat amb els prototips, estadísitques i pressupostos, procés de constitució, processos democràtics de participació i pressa de desicions, manufactura, estudi d'ONG existents per decidir a les que destinar els beneficis... i moltes altres coses que estan aprenent en el procés de la creació i gestió de les cooperatives solidàries. Els valors creatius, ètics, democràtics i de treball en equip són inspiradors del projecte que, aprenent, els fa conscients de que les idees i il·lusions es poden materialitzar. 

AQUÍ TENIU UN VIDEO DE GAVÀ televisió, i recordeu que, per més informació, podeu visitar els dos blogs de les dues cooperatives en aquesta mateixa web!

http://www.gavatv.cat/gtv/capitol/aixi-van-les-cooperatives-del-salvador-lluch

 


Pàgina 3 de 8