Escola Salvador Lluch

La teva escola, l´escola de tothom

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Escola Salvador Lluch

Les nostres cooperatives

Imprimeix

AIXÍ VAN LES NOSTRES COOPERATIVES

Els nens i les nenes de 5è han rebut la visita de l'alcaldessa i altres representants de l'ajuntament. Els hi han explicat tot el que estan fent i aprenent amb aquest projecte: des del secretari amb la comptabilitat, l'equip de disseny, fotografia i màrqueting, l'equip d'estudi de mercat amb els prototips, estadísitques i pressupostos, procés de constitució, processos democràtics de participació i pressa de desicions, manufactura, estudi d'ONG existents per decidir a les que destinar els beneficis... i moltes altres coses que estan aprenent en el procés de la creació i gestió de les cooperatives solidàries. Els valors creatius, ètics, democràtics i de treball en equip són inspiradors del projecte que, aprenent, els fa conscients de que les idees i il·lusions es poden materialitzar. 

AQUÍ TENIU UN VIDEO DE GAVÀ televisió, i recordeu que, per més informació, podeu visitar els dos blogs de les dues cooperatives en aquesta mateixa web!

http://www.gavatv.cat/gtv/capitol/aixi-van-les-cooperatives-del-salvador-lluch

 

Recursos per la vida

Imprimeix

Prevenció de les conductes d’assetjament:

PROJECTE EL MIRALL

Els alumnes i les alumnes de  6è estan fent un taller, en diferents sessions, per tal de formar-se en detecció de conductes d'assetjament més o menys explícites. Amb jocs, xerrades, teatralització i altres formats, guiats per experts i per les seves tutores, fan un treball de sensibilització en la detecció, fins i tot, dels microassetjaments. Amb aquesta formació tindran eines tant pel seu benestar, com per contribuir en la construcció d'una societat millor, responsabilitzant-se de les seves conductes, amb els valors del respecte, l'empatia i la solidaritat.

          

 

 

Dia internacional de les dones

Imprimeix

DIA INTERNACIONAL

DE LES DONES

El llaç violeta del nostre balcó simbolitza el treball que, des del centre, fem envers aquest tema a les aules, especialment, aquest 8 de març.

 


Pàgina 2 de 5